Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/03/2008

La previsió hotelera a VNG durant aquesta Setmana Santa supera el 74%

    Les dades sobre la previsió d'ocupació s'han facilitat aquest matí durant l'habitual roda de premsa de govern Les dades sobre la previsió d'ocupació s'han facilitat aquest matí durant l'habitual roda de premsa de govern

La xifra més alta és la dels càmpings, amb una reserva de places superior al 88%

La previsió d'ocupació hotelera a Vilanova i la Geltrú, durant la Setmana Santa estarà a l'entorn del 74,23%, segons les dades facilitades per la Regidoria de Desenvolupament Local. 

Segons aquestes dades, l'ocupació més alta serà la dels càmpings que tenen reservades el 88,33 % de les seves places, seguits pels apartaments que jan han rebut reserves de fins el 83,33%. Per últim estan els hotels que, segons les previsions, arribaran al 51,04%. 

Comparativament les dades de previsió hotelera durant l'època de Setmana Santa són força similars a les de l'any passat, quan la xifra era del 73%. En aquell moment la previsió de reserva als càmpings era del 98%, del 80% en el cas dels apartaments i del 41% en els hotels. 

Finalment, la ocupació a VNG durant la Setmana Santa 2007 va augmentar fins al 81,46%, gràcies a les reserves de darrera hora. Hotels i hostals van acabar cobrint el 61,1% de les places, els apartaments el 90% i els càmpings el 93,3%. 

El segon tinent d'alcalde i Regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de Ciutat, Tomàs Álvaro, ha valorat aquestes xifres de molt positives, destacant el paper que té la ciutat de VNG com a destí turístic, no només dels amants del "sol i platja", sinó també dels que busquen gaudir del turisme gastronòmic i/o cultural.

Pel que fa a la tipologia del visitant que tria la ciutat de Vilanova i la Geltrú per passar les seves vacances, segons les dades que recull l'Oficina de Turisme, el 50,93% correspon a turisme estranger. D'aquest, gairebé la meitat prové de França seguit pel Regne Unit i Alemanya. En percentatge li segueix el turista català, majoritàriament procedent de Barcelona i Tarragona, amb un 39,53%. El 9,93% restant correspon al visitant procedent d'altres territoris de l'Estat Espanyol, principalment de Madrid i Saragossa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00