Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2009

L'Ajuntament de VNG presenta la reurbanització de l'Eix 2 del PINA als veïns de la zona

 Així quedarà el carrer Major Així quedarà el carrer Major

Les obres s'iniciaran el mes de gener de 2010 i donaran continuïtat a la reurbanització d'alguns dels carrers d'aquesta part de la ciutat

Emmarcats dins el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA), dimarts es va presentar als veïns i veïnes d'aquesta part de la ciutat el projecte de reurbanització dels carrers Major i del Campanar, l'anomenat Eix 2. El projecte segueix els criteris generals que donen unitat a l'actuació global del Nucli Antic i on es dóna prioritat als vianants enfront dels vehicles. La proposta també reconeix el caràcter particular i la història del carrer Major.

L'àmbit del projecte que es defineix com a Eix 2 el forma l'itinerari que comença a la plaça de Miró i Soler i arriba fins a la plaça Llarga, passant pel carrer del Campanar.

Les obres consistiran en la pavimentació i urbanització dels carrers, els treballs d'adequació de les instal·lacions, el soterrament del cablejat per al nou enllumenat dels carrers i la col·locació de nou mobiliari urbà.

L'empresa municipal PIVSAM serà la promotora de les obres.

El projecte de l'Eix 2 va ser aprovat definitivament per la Junta de Govern Local el passat 28 d'abril de 2009, amb un pressupost total de 378.163,92 euros que es finança a través de la Llei de Barris (on el 50% l'aporta la Generalitat de Catalunya i l'altre 50% l'aporta l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00