Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2013

Visita i trobada de la regidora d'Educació amb l'equip directiu de El Margalló

  L'escola Margalló imparteix educació infantil i primària    L'escola Margalló imparteix educació infantil i primària

Ariadna Llorens va comentar les millores de connexió a través de fibra òptica que està enllestint el Departament d'Ensenyament

L'escola El Margalló és una escola inclusiva d'una única línia que acull infants des de P3 fins a 6è de primària i alumnat amb necessitats educatives especials. L'especificitat que comporta treballar des de les aules la inclusió, la formació multidisciplinària del professorat i el suport que es realitza als infants que ho requereixen en grups més reduïts de treball, van ser alguns dels aspectes més destacats que va abordar la regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, amb l'equip directiu del centre, a la visita realitzada recentment.

Ariadna Llorens va voler visitar les instal·lacions i va prendre nota de les demandes del centre en relació a millores que es podran realitzar en el període no lectiu en el marc de les obres de manteniment de les escoles que realitza la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de VNG, a través de l'IMET. D'altra banda, la regidora d'Educació va avançar a la directora de El Margalló, Rosa Maria Gómez, que "ben aviat l'escola estarà connectada a l'anella educativa del Departament d'Ensenyament de la Generalitat disposant d'una amplada de banda de connexió a internet superior a l'actual a través de la fibra òptica". Segons la regidora, "a finals d'aquest mes de juny totes les escoles de la ciutat ja disposaran d'aquesta connexió que garanteix una utilització d'internet a ple rendiment per a tot l'alumnat de les aules".




© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00