Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/11/2014

El govern municipal continua les visites a peu pels barris

La canvi de nivell d'aquesta vorera del Molí de Vent es senyalitzarà La canvi de nivell d'aquesta vorera del Molí de Vent es senyalitzarà

Les últimes han estat a La Collada i el Molí de Vent, amb representants de les respectives entitats veïnals

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada d'altres membres del govern municipal, manté reunions periòdiques a peu de carrer amb les associacions de veïns dels barris, amb la finalitat d'observar de primera mà les necessitats de la zona. Divendres passat els representants municipals van fer un recorregut pel Molí de Vent, on es van detectar petites necessitats de manteniment de la via pública.

Representants de l'associació de veïns van acompanyar Neus Lloveras i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet. Algunes de les demandes van ser la creació d'un pas de vianants en un tram del carril bici, la senyalització horitzontal d'un esglaó en una vorera perquè sigui més visible especialment per a la gent gran, i arranjar algunes rajoles, asfalt i neteja a la plaça dels blocs Esmeralda. També s'ha demanat pintar el sostre de l'entrada del centre cívic i intentar impulsar la reobertura d'un quiosc tancat als jardins de Francesc Macià.

Visita al barri de La Collada - Els Sis CaminsEn el marc d'aquestes visites als barris, fa unes setmanes el govern municipal va ser a La Collada-Els Sis Camins. Amb representants veïnals, Neus Lloveras i la regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports, Blanca Albà, van tractar diversos temes de manteniment de via pública. En algunes de les demandes ja s'ha actuat, com ara el condicionament de voreres en mal estat o mal acabades, l'arranjament de contenidors de la brossa trencats, la revisió de fanals que no funcionaven i la millora d'un punt de l'asfalt del carrer del Rasot on s'acumula aigua quan plou.

Els veïns també reclamen el condicionament de la plaça de l'Aneto, amb instal·lació de jocs infantils, i que l'Ajuntament insti els propietaris de diversos solars a netejar-los. D'altra banda, proposen la creació d'un espai verd al solar entre els carrers del Riu Segura i de Rocacrespa, amb un espai destinat als gossos.

Aquestes passejades pels barris són una de les formes de relació que mantenen el govern municipal i les associacions de veïns. Les necessitats que s'observen es traslladen a les regidories responsables perquè les resolguin a mesura que sigui possible. A banda de les trobades amb els representants veïnals, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú manté setmanalment contacte directe amb els veïns i veïnes, en unes trobades sense ordre del dia que se succeeixen a cada barri. Demà dimecres serà el torn del Tacó.

Tot el que es tracta tant en les reunions amb les entitats com en les trobades amb la ciutadania, així com l'estat de resolució de les demandes, es poden consultar a www.vilanova.cat/barris.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00