Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2009

Flaix formatiu sobre la Igualtat d'Oportunitats a les empreses

    imatge de l'Espai d'Equitat de VNG imatge de l'Espai d'Equitat de VNG

És una iniciativa de l'Espai d'Equitat, la Regidoria de Desenvolupament Local i el Campus de la Mediterrània per promoure la igualtat entre dones i homes a les empreses

L'Espai d'Equitat, Servei d'Informació i Atenció a les Dones juntament amb la Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de VNG i el Campus Universitari de la Mediterrània organitzen dijous vinent, 15 d'octubre, un flaix formatiu sobre Els Plans d'Igualtat d'Oportunitats a les empreses. Aquesta sessió té per objectiu donar a conèixer la importància del tractament de la igualtat d'oportunitats de dones i homes a les empreses i explicar que és un Pla d'Igualtat i la seva aplicació pràctica.

El flaix formatiu, que es farà de les 18 a les 20 h, a la Cambra de Comerç de Barcelona al Garraf, s'adreça a directius/ves d'empreses, directors/res de RRHH i persones emprenedores. Els continguts de la sessió són: el marc normatiu; el procés de disseny i implementació del Pla d'Igualtat d'Oportunitats i les àrees per desenvolupar accions positives i estratègies de gènere (Mainstreaming).

Des de l'Espai d'Equitat de VNG s'ha destacat alhora d'impulsar aquesta acció que l'objectiu és situar les persones assistents en el context de la Llei d'Igualtat; definir els conceptes bàsics d'igualtat de gènere; comprendre els avantatges de les mesures d'igualtat a l'empresa i comprendre les implicacions i fases per a la implantació d'un pla d'igualtat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00