Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2012

Visita de nadal als mercats municipals

L'Alcaldessa i el regidor han recorregut totes les parades acompanyats per la direcció dels mercats  L'Alcaldessa i el regidor han recorregut totes les parades acompanyats per la direcció dels mercats

L'Alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica visiten els mercats municipals per celebrar les festes de Nadal amb paradistes i clients

Els dies previs a Nadal és tradició a Vilanova i la Geltrú celebrar les festes amb entitats i associacions. Aquets migdia, l'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor de Promoció Econòmica Gerard Figueras han volgut felicitar les festes als paradistes, responsables i clients dels mercats de la ciutat.

La comitiva ha començat el recorregut al Mercat de Mar, on han estat rebuts per la junta del mercat, i on han saludat els responsables de cada parada, a banda dels nombrosos clients que han volgut aprofitar per felicitar les festes a les autoritats. La visita ha acabat amb una copa de cava a les instal·lacions.

Seguidament s'han desplaçat fins al Mercat del Centre, on els ha rebut la direcció dels mercats i els membres de la junta, que els han acompanyat en un recorregut pels diferents punts de venda. Paradistes i clients han saludat Neus Lloveras i Gerard Figueras, i la visita ha acabat amb el tradicional vermut de Nadal. 

Podeu veure més fotografies aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00