Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

Dissabte s'inaugura al TOC una exposició amb imatges de la Festa per una Societat Inclusiva

 L'exposició es podrà veure al TOC, carrer de Sant Sebastià, 11   L'exposició es podrà veure al TOC, carrer de Sant Sebastià, 11

La X Festa per una Societat Inclusiva se celebrarà dissabte 18 de maig a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú

Continuen els preparatius per a la X Festa per una societat inclusiva que enguany se celebra a Vilanova i la Geltrú el dissabte 18 de maig. L'organització, la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf i la Coordinadora d'entitats, centres i ciutadania per una societat inclusiva, han preparat un ampli ventall d'activitats, entre les quals hi ha l'actuació de Els Cracs d'Andi & Pep Sala.

Enguany la Festa per una Societat Inclusiva omplirà la plaça de la Vila de la capital del Garraf d'activitats. A partir de les 17 h hi haurà tallers, espais de joc, actuacions municipals, activitats esportives i un espectacle de cloenda amb actuacions de les colles castelleres del Garraf. Prèviament, a les 16.30 h començarà una cercavila des de la plaça de les Neus que tindrà el seu punt final a la plaça de la Vila, on hi ha programades les activitats.

A més, aquest dissabte 11 de maig s'inaugura l'exposició 'Les Imatges de la festa', una exposició fotogràfica amb un recull d'imatges seleccionades de les nou edicions anteriors de la Festa per una Societat Inclusiva. La mostra s'inaugurarà aquest dissabte a les 18.30 h, al TOC i es podrà visitar al mateix espai de dilluns 13 a divendres 17 de maig, de les 18.30 h a les 20.30 h.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00