Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2008

El diari suec Sydsvenskan publica un reportatge de Vilanova i la Geltrú

  El reportatge recomana  la ciutat de Vilanova i la Geltrú com a destinació turística El reportatge recomana la ciutat de Vilanova i la Geltrú com a destinació turística

Un equip de periodistas suecs van visitar la ciutat durant el darrer Carnaval

El prestigiós diari suec Sydsvenskan, amb una tirada de més de 130.000 exemplars, ha publicat un reportatge de Vilanova i la Geltrú, recomanant la ciutat com a destinació turística.

El reportatge és fruit de la visita que el mes de febrer van fer a la nostra ciutat un grup de periodistes suecs, coincidint amb la celebració del Carnaval. Durant la seva estada van estar acompanyats per tècnics de la Regidoria de Desenvolupament local i Promoció de la ciutat, els quals els van mostrar diferents indrets d'interès, com la façana marítima, el port, el far i el centre de la vila.

Un dels aspectes més ben valorats per la delegació sueca va ser la gastronomia local. Els periodistes van poder degustar diferents especialitats de la cuina marinera de Vilanova, així com un dels plats més emblemàtics i habituals durant el Carnaval, com és el Xató.

La Regidoria de Desenvolupament local i Promoció de la Ciutat realitza habitualment contactes amb diferents mitjans de comunicació internacionals per la promoció i difusió de la ciutat com a destinació turística, en els principals mercats emissors internacionals.

En aquesta línia, durant els últims anys s'han convidat a mitjans de comunicació russos, italians, francesos i anglesos, entre d'altres. Aquestes accions, organitzades des de l'Ajuntament de VNG conjuntament amb altres organismes com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, o el Consorci de Turisme del Garraf, han fet possible donar a conèixer Vilanova i la Geltrú en sectors especialitzats en la gestió turística, a nivell internacional.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00