Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/02/2014

Dissabte acaba el termini de cortesia pels vehicles que utilitzin la targeta de tarifa reduïda antiga

La targeta s'ha d'enganxar dins el parabrisa del cotxe a la part inferior dreta     La targeta s'ha d'enganxar dins el parabrisa del cotxe a la part inferior dreta

Els conductors han de tenir enganxat el nou identificatiu de resident, vàlid per als anys 2014 i 2015

Fins a finals d'aquest mes de febrer, l'empresa VNG Aparcaments no denuncia els usuaris que encara tenen enganxada al vehicle la targeta de tarifa reduïda 2012 – 2013. D'aquesta manera es facilita la distribució de totes les targetes, però a partir de dissabte 1 de març acaba el termini de cortesia per a tots aquells vehicles que no portin la nova.

L'Ajuntament, a través de VNG Aparcaments, ha fet arribar les darreres setmanes les targetes vàlides pels anys 2014 i 2015 a tots els beneficiaris, que són els titulars dels vehicles que paguen l'impost de circulació a Vilanova i la Geltrú i que estan al corrent del pagament dels deutes amb l'Ajuntament. Cal col·locar-lo a l'interior del parabrisa del cotxe, a la part inferior de la dreta. D'aquesta manera, la matrícula és visible des de l'exterior i facilita les tasques de control.

La targeta amb la tarifa reduïda permet:
Aparcar gratuïtament a les zones blaves del centre de la vila entre les 9 i les 9.30h i entre les 20 i les 20.30h.
Gaudir d'una tarifa reduïda a la façana marítima (Ribes Roges, passeig del Carme, passeig Marítim i Vial de Ponent) segons aquestes tarifes: temps mínim d'estacionament: 1 hora per 0,25 euros. Temps màxim d'estacionament: 9 hores per 2 euros.
Aparcar gratuïtament als aparcaments dissuasoris de zona blava de nova implantació dels Jutjats i de l'Hospital de Sant Antoni, situats a la ronda Ibèrica s/n i al carrer de la Masia d'en Cabanyes s/n, respectivament.
Adquirir una targeta d'aparcament per 40 euros mensuals per aparcar a tota la façana marítima.
Adquirir una targeta moneder amb un cost de 10 euros, amb saldo per aparcar per valor de 16 euros a totes les zones blaves.
Gaudir d'una tarifa reduïda a l'aparcament dissuasori de l'Avinguda de Cubelles a un preu de 0,25 euros la primera hora fins a un màxim diari de 2 euros.

Per aclarir dubtes o rebre informació addicional, els conductors es poden adreçar a info@vng-aparcaments.cat, trucar al telèfon 93- 893 27 37, o bé adreçar-se a les oficines de VNG Aparcaments, al carrer de la Providència 1-B.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00