Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/10/2012

El govern municipal visita els barris de VNG

Visita a La Collada, divendres passat Visita a La Collada, divendres passat

El darrer mes s'han mantingut trobades amb els representants de la Geltrú, el Centre Vila i La Collada

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la segona tinenta d'Alcaldia i regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, mantenen una nova tanda de trobades amb les associacions de veïns de Vilanova i la Geltrú, tal com ja es van dur a terme durant la primavera. L'objectiu és fer seguiment de l'estat dels barris, les seves preocupacions i detectar aspectes a millorar.

Des de finals de setembre, el govern de la ciutat ha estat a La Geltrú, el Centre Vila i la Collada. Principalment, els representants veïnals han fet arribar demandes relacionades amb la via pública (l'enllumenat a La Collada, per exemple) i d'altres vinculats amb la convivència, com els sorolls, les pintades a les façanes o la circulació de bicicletes per la rambla.

En aquest sentit, el govern municipal està impulsant la redacció d'una nova ordenança de convivència, que millori l'actual regulació municipal, incloent mecanismes per avisar i fer pedagogia davant les actituds incíviques, abans d'arribar a la sanció. Per tal de recollir els màxims punts de vista de la ciutadania, s'ha obert un procés participatiu, en el qual es pot prendre part responent una enquesta o bé assistint a unes sessions de treball els dies 12 i 17 de novembre. 


Més informació

Notícia relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00