Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2008

L'Ajuntament de VNG signa nous pactes esportius amb la ciutat de Merignac

La delegació vilanovina va ser a Merignac la setmana passada La delegació vilanovina va ser a Merignac la setmana passada

El Regidor d'Esports, Salvador Becerra va encapçalar la delegació vilanovina que la setmana passada va viatjar a Merignac

La Regidoria de Joventut, Llengua i Agermanaments de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb la Regidoria d'Esports, va organitzar del 15 al 18 de maig, una visita a la ciutat de Mérignac, per tal de arribar a nous acords de col·laboració en l'àmbit esportiu.

La delegació vilanovina, encapçalada pel Regidor d'Esports, Salvador Becerra, i el cap de Serveis de la Regidoria d'Esports Pere Cayuela, acompanyats de la tècnica d'esport Mònica Coll i de la tècnica d'agermanaments Esther Guasch, tenia com a objectiu d'establir els criteris d'actuació amb l'Associació Esportiva SAM Omnisport i el Servei d'Esports de Mérignac en relació a les futures actuacions conjuntes. La visita també va servir per conèixer les instal·lacions esportives de la ciutat francesa de Mérignac i el seu model de funcionament i manteniment. SAM Omnisport és una entitat que compta amb 27 seccions i més de 30 modalitats esportives, moltes d'elles comuns a les dues ciutats.

Després de les diferents reunions de treball realitzades durant la visita, i les quals hi van participar el Conseller d'Esports de Mérignac, Thierry Trijoulet, el President de SAM Omnisport, Jean Boisseau i el seu director esportiu, es van acordar les metodologies de treball que es duran a terme de cara als futurs intercanvis esportius amb la ciutat agermanada.

Els dos principals punts que es tindran en compte per als propers intercanvis són, d'una banda, proporcionar allotjament als joves que hi participin, amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys, a les cases dels nois i noies de la ciutat agermanada que els aculli. D'aquesta manera és vol afavorir la convivència dels joves dins i fora del terreny de joc.

L'altre punt d'acord va ser establir les modalitats esportives que es practicaran quan es facin els intercanvis. Els esports que es practicaran són: bàsquet, futbol, rugby, hoquei patins, voleibol, gimnàstica artística, atletisme, patinatge i tenis taula.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00