Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2008

L'Oficina de Comerç de l'Ajuntament de VNG informa sobre la concessió d'ajuts de la Generalitat al sector comercial

La Generalitat de Catalunya ha convocat la concessió d'incentius en l'àmbit de la millora individual de la competitivitat del sector comercial

La Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha convocat la concessió d'incentius en l'àmbit de la millora individual de la competitivitat del sector comercial a petites i mitjanes empreses comercials i de serveis per al 2008. Mitjançant la concessió d'aquests ajuts es pretén la renovació de l'activitat comercial i el foment de la cooperació empresarial a través del suport econòmic.

Les línies de treball subvencionables són a través d'Ajuts a Empreses, mitjançant el programa Establiment (reformes de l'establiment, millora de la rendabilitat) i el programa PIME (millora de la fórmula comercial, organització interna i qualitat, projectes TIC, expansió territorial i logística).

L'altra línia d'ajuts és per a les Associacions i Agrupacions d'Empreses, a través del programa Centrals de Compres i programa Sectors Agrupats. En aquest cas les línies subvencionables fan referència a estudis de viabilitat, millores funcionals, projectes TIC, definició de serveis comuns i campanyes de comunicació.

L'Oficina de Comerç de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa de tota la informació referent a les bases, els terminis i les quantitats subvencionables de cada projecte. Cal posar-se en contacte telefònicament trucant al 93 893 00 85. 

La informació també es pot consultar per internet a través de l'adreça: 

http://www.gencat.cat/diue/serveis/ajuts_subvencions/comerc/projectes_individuals/index.html
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00