Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/12/2013

La piscina obre el dimarts 7 de gener

Les obres de reforma estructural s'han realitzat en els cinc mesos previstos pel projecte d'obres municipal

El dimarts 7 de gener de 2014 la zona aquàtica del Centre Municipal d'Esport i Salut (CMES) La Piscina obrirà novament al públic després de realitzar les obres de reforma estructural pendents des del 2009 a la zona de platges entre piscines. Així ho anunciat aquest matí l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, en el transcurs d'una visita d'obres a la instal·lació on anava acompanyada de la regidora d'Esports, Blanca Albà, i del regidor d'Urbanisme, Joan Giribet. Neus Lloveras ha volgut destacar que l'obra de reforma s'ha dut a terme en els terminis previstos i que no hi ha hagut ni un sol dia de desviació i s'ha complert estrictament l'assignació pressupostària. "És una inversió molt important per a la ciutat perquè era absolutament important i prioritària, La situació de la piscina era insostenible des del 2009 i, tot i que no hi havia cap mena de perill pels usuaris, calia deixar-la en perfecte estat i amb una garantia de que això seria per molts anys. I així ha estat". L'alcaldessa ha destacat també el fet que la inversió ha servit per modernitzar la instal·lació."Segurament els usuaris veuran pocs canvis estètics, però el cert és que ara disposaran d'una piscina més sostenible, millor equipada i amb menys despesa energètica".

Les obres, que han tingut un cost de més de 300.000 euros, s'han finançat mitjançant una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona i s'han allargat durant cinc mesos, sense endarreriments i complint amb les previsions del mateix Ajuntament de VNG que tenia com a objectiu reobrir la instal·lació a principis de 2014.

Quant a la intervenció, s'ha procedit a substituir els forjats i els elements que suportaven la zona de platges així com la impermeabilització i pavimentació. També s'ha reforçat i ampliat la canal de desbordament que envolta ambdós vasos de les piscines i les sortides d'aigua; s'ha redistribuït i millorat les instal·lacions de filtratge i s'ha substituït la fusteria exterior d'accés a la piscina i s'ha instal·lat una barrera acústica i dos silenciadors en la coberta.

A partir del dimarts 7 de gener s'obre al públic la piscina, mentre que a partir del dimecres, 8 de gener s'inicien els cursets de natació; natació escolar i extraescolar i les activitats dirigides d'aigua. Finalment, diumenge 12 de gener es convida els usuaris i la ciutadania a la festa a la festa de reobertura que se celebrarà a les instal·lacions del CMES Esportiu La Piscina. 

Podeu veure un recull fotogràfic de la visita d'obres AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00