Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/11/2007

La Generalitat aprova la inversió per a la construcció del CEIP Volerany

  L'escola es construirà al terreny de l'Antiga Fusteria Pirelli L'escola es construirà al terreny de l'Antiga Fusteria Pirelli

Actualment el centre funciona, de forma provisional, al parc de la Torre d'Enveja

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts, 20 de novembre, la inversió de 4.563.550 euros per a la construcció del CEIP Volerany, que actualment ja està funcionant, de forma provisional, amb aules prefabricades al Parc de la Torre d'Enveja. El nou centre educatiu de VNG tindrà dues línies d'educació infantil i primària i s'ubicarà de forma definitiva al terreny de l'Antiga Fusteria Pirelli. 

L'edifici ja ha estat encarregat a l'empresa ICF Equipaments SAU, que és qui promociona les infraestructures públiques del govern de la Generalitat. L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha manifestat la satisfacció del govern municipal "per aquesta inversió que suposarà una nova escola per a la ciutat". L'alcalde de VNG ha explicat que en aquests moments "s'ha encarregat el projecte executiu i la posterior construcció de l'obra". 

Joan Ignasi Elena ha afirmat que "el que més interessava a l'Ajuntament era el fet que la inversió estigués adjudicada". A més, segons Joan Ignasi Elena, a aquesta inversió cal sumar una altre centre d'educació infantil i primària que obrirà les seves portes el curs vinent amb aules prefabricades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00