Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2012

Can Papiol celebra el primer aniversari de la seva reobertura

El menjador és una de les estances del Museu Romàntic Can Papiol que es pot visitar  El menjador és una de les estances del Museu Romàntic Can Papiol que es pot visitar

El Museu Romàntic Can Papiol obsequiarà amb entrades gratuïtes als nous seguidors del seu Facebook

El 2 d'octubre de 2011 Can Papiol tornava a obrir al públic totes les seves dependències, després de cinc anys tancat per causa de les obres de rehabilitació que s'hi van dur a terme i que van afectar l'estructura de la casa.

Amb motiu del primer aniversari de la reobertura del Museu Romàntic, Can Papiol vol apropar encara més la casa a la ciutadania. I ho vol fer a través de les xarxes socials, obsequiant amb entrades promocionals de 2x1 tots els nous seguidors del seu Facebook. Totes aquelles persones que es facin seguidores rebran un missatge amb un número de codi, amb el qual podran fer la seva reserva per visitar el Museu. La reserva es podrà realitzar a través del propi Facebook o bé trucant al telèfon del museu (93 893.03.82). També podran beneficiar-se d'aquesta promoció tots els seguidors que recomanin entre les seves amistats la pàgina del Museu i enviïn un missatge privat via Facebook.
Les entrades promocionals es podran aconseguir fins el 31 d'octubre, i el termini per utilitzar-les finalitzarà el 31 de desembre de 2012.

El Museu Romàntic Can Papiol

Can Papiol és un dels museus més emblemàtics i singulars de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, situat al casc antic del municipi. Un edifici d'estil vuitcentista construït entre els anys 1790 i 1801 i que va ser la casa pairal de la família Papiol.
La visita a la casa és un viatge en el temps que permet conèixer en detall com era la societat i la vida quotidiana del segle XIX. A més, cal destacar que tant pel nombre i la diversitat d'estances que es poden visitar, com per les col·leccions que s'hi conserven, és el més important que hi ha d'aquestes característiques a Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00