Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/07/2013

Lluis Amaré exposa pintures, dibuixos i gravats de Festa Major al Centre d'Art Contemporani La Sala

'Sota el foc de Vilanova' s'inaugura el dia 26 de juliol 'Sota el foc de Vilanova' s'inaugura el dia 26 de juliol

'Sota el foc de Vilanova' presenta una selecció de peces al voltant dels actes de foc, principalment

El proper divendres 26 de juliol, a les 19 h, al Centre d'Art Contemporani La Sala tindrà lloc la inauguració de l'exposició temporal Sota el foc de Vilanova. Pintures, dibuixos i gravats de Lluís Amaré.

L'exposició està formada per una trentena de peces, de tècnica molt variada, entre les quals hi ha una selecció d'olis, dibuixos i gravats realitzats amb la modalitat de la punta seca.

Sota el foc de Vilanova presenta una selecció de peces al voltant dels actes de Festa Major, centrada principalment en els balls de foc.

L'exposició està inclosa dins els actes de Festa Major i es podrà visitar fins al 15 de setembre de 2013 a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani La Sala.

Lluís Amaré va iniciar-se de ben jove en el món de la pintura i el dibuix al taller del pintor Masana i posteriorment continuà els seus estudis a Barcelona. Un dels temes més predominants de la seva obra han estat les festes populars i tradicionals de la vila. L'artista també col·labora molt activament en diferents entitats i associacions de la ciutat.

En aquests anys de trajectòria artística, Amaré no només ha treballat en pintura i dibuix sinó que també ho ha fet en altres formats com les pintures murals de la capella de Sant Josep a l'Esglèsia de Sant Antoni Abat l'any 2011 o la decoració dels vestits de les diablesses de la Geltrú, entre d'altres. Cal destacar també la seva vessant pedagògica al Taller Amaré, apropant així el món de l'art a petits i grans.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00