Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/12/2012

L'EMAID presenta cinc projectes de final del cicle formatiu de videojocs i entorns virtuals, divendres a Neàpolis

 Divendres es presentaran els cinc projectes de final de cicle formatiu de videojocs i entorns virtuals    Divendres es presentaran els cinc projectes de final de cicle formatiu de videojocs i entorns virtuals

VNG és el primer centre públic que ofereix aquest cicle formatiu de grau superior de videojocs i entorns virtuals

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAID) i Neàpolis l'Espai de la Tecnologia i les Idees duran a terme aquest divendres, de les 12 a les 14 h, una jornada dedicada al món dels videojocs i els entorns virtuals. L'escola vilanovina que imparteix l'únic cicle formatiu de grau superior públic d'aquest àmbit, presentarà una selecció dels projectes finals en Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals. 

Actualment estan cursant aquests estudis de grau superior una cinquantena d'alumnes. Durant la jornada de divendres es presentaran cinc projectes desenvolupats per alumnes d'aquest cicle. A més, també hi haurà una ponència que anirà a càrrec del director general de la Factoria d'Imatges, Bernat Casanovas i la presentació de ‘Canica Game' una videojoc dissenyat pel professor de l'EMAID, Oriol Manyà amb la col·laboració dels alumnes, Joshua Llombart i Roger Pére.
Presentació de cinc projectes
Els cinc projectes de final de cicle formatiu que es podran veure divendres són:

*BattleRush, creat per Héctor Teruel, es tracta d'un videojoc en 3D de combat tàctic per torns amb elements tipus d'un 'Rol Playing Game'.

*Trade, creat per Eric Moliner, aquest és un videojoc de gestió comercial en 3D que es desenvolupa en una Xina post-apocalíptica

*The Last Land, creat per Albert Márquez. Ès un videojoc de 'Rol Playing Game' a l'estil cartoon que situa l'acció a Caleon, una ciutat que es troba situada enmig de set illes.

*Final Fantasy VI 3D (Remake), d'Andrés García. Aquest projecte és un remake del clàssic Final Fanyasy VI que va sortir originalment per SuperNintendo, l'any 1994, creat per l'empresa Squaresoft. És un joc del tipus 'Joc de Rol Japonès'.

*Vlacks, d'Adrià Rodríguez. Es tracta d'un videojoc de puzzle i arcade en el qual cal superar diferents obstacles per esdevenir un soldat Vlack.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00