Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/07/2012

Nits de dansa a Can Papiol

 Al Saló de Ball es va representar un 'Minuet'      Al Saló de Ball es va representar un 'Minuet'

La vetllada es repetirà el 13 de setembre

El Museu Romàntic Can Papiol va fer reviure als jardins i al gran saló de la casa una nit pròpia del segle XIX. La proposta 'Nits de dansa als museus de Vilanova' va oferir una vetllada cultural i lúdica amb peces de dansa del Romanticisme i dansa contemporània.

La iniciativa combina un petit recorregut i visita per les estances més importants de la casa-museu, amb l'escenificació de diferents balls d'època com el 'Minuet'.

El programa va continuar amb la representació sobre l'escenari del jardí romàntic del 'Llac dels cignes'; 'Escola Bolera'; 'Six dance de Jiri Kylian', un tango a càrrec de la coreògrafa Cecília Segovia i el 'Rèquiem' de Mozart. Seguidament es va oferir un tast gastronòmic i una copa de cava.

La vetllada, organitzada pel Museu Romàntic Can Papiol amb la col·laboració de l'Estudi de Dansa Rosa M. González i Carme Gatell (espectacle de dansa); Fem un cafè (tast gastronòmic); Pere Arenas (cessió del vestuari d'època) i caves Baxaulí, va aplegar un nombrós grup de persones. Entre els assistents, la primera tinenta d'alcaldia, Ariadna Llorens, qui va destacar "la qualitat de l'espectacle i sobretot l'oportunitat de generar aquest tipus d'iniciatives de col·laboració entre l'administració pública i l'empresa privada per tal de dinamitzar econòmica i culturalment la ciutat".

Les Nits de Dansa als museus de Vilanova al Museu Romàntic Can Papiol tindrà una nova edició el dijous 13 de setembre a les 21 h. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a través del correu electrònic museupapiol@vilanova.cat o bé al telèfon 93 893 03 82.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00