Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2015

Representacions del Retaule de Nadal al vestíbul de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

   Retaule de Nadal Retaule de Nadal

Els dies 25 de desembre i 1 de gener, a les 12 del migdia, a càrrec de l'Estaquirot Teatre

El vestíbul de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú acollirà una de les activitats més tradicionals d'aquestes festes a la ciutat. Es tracta de les representacions del Retaule de Nadal, a càrrec de l'Estaquirot Teatre. Les representacions es faran els dies 25 de desembre i 1 de gener, a les 12 del migdia. El caganer, principal protagonista de la història, endolcirà aquesta singular interpretació de l'origen del Nadal, amb altres personatges com els dimonis, els pastors o l'àngel anunciador.

Una altra de les activitats que formen part de la tradició catalana són les representacions teatrals de l'obra dels Pastorets, en la versió de Josep Maria Folch i Torres, que any rere any interpreta l'elenc d'actors i actrius del grup de Teatre L'Escotillò, al teatre del Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú. Les representacions comencen el 25 de desembre i s'allarguen fins al dia de Reis. Les entrades costen 8 euros (nens i socis) i 12 euros (general). Es poden comprar a partir d'aquest dilluns anticipadament, o bé una hora abans de l'inici de cada funció. Consulteu aquí dies i horaris.

Dues propostes més per completar el temps d'oci en aquestes dates. La primera és l'Exposició de Diorames i Figures de Pessebre que es pot visitar fins al 17 de gener al local de l'Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú, al carrer de Manuel de Cabanyes, 17. L'entrada és gratuïta i l'horari és de dilluns a dissabtes de 18 a 20.30 hores, i diumenges i festius també de 12 a 14 hores. I la darrera proposta és la representació del Pessebre Vivent de La Geltrú, el dijous 24 de desembre, després de la Missa del Gall. El pessebre, que organitza el CE La Geltrú estarà instal·la al voltant de l'església i el Castell de la Geltrú.

Tota la programació de Nadal i Reis


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00