Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2013

Tornen les caminades de la Primavera Activa

S’inicia el cicle de caminades de la Primavera Activa S’inicia el cicle de caminades de la Primavera Activa

La propera excursió és prevista per al 5 d'abril

Diumenge 24 de març s'iniciava el cicle de caminades de la Primavera Activa adreçades a la gent gran i els seus familiars. Amb punt de sortida al Museu del Mar, un recorregut urbà portava els participants a visitar el jaciment arqueològic d'Adarró, el Campanar de Sant Antoni, el Castell de la Geltrú i el Museu Víctor Balaguer. En cadascú d'aquests espais, l'escriptor Vicenç Aguado, narrava un conte contextualitzat en aquests indrets vilanovins.

La caminada va agrupar més d'una vintena de participants, avis, fills, néts i amics compartien set quiilòmetres i tres-cents metres de salut, conversa, amistat i consells de la mà de l'expert en marxa nòrdica Miquel Font, de Font's Adventure.

El divendres 5 d'abril està programada la segona caminada temàtica Cata de cava i vins al cim, amb punt de trobada a la platja del Far a les 9.30 h, des d'on els participants es desplaçaran en cotxe fins al lloc de sortida. Per senders, pistes i amb vistes espectaculars de la comarca farem el cim i, un cop allà i amb l'assessorament de l'enòleg Jordi Valls de finca Valldosera, realitzarem una cata de vins i caves.

El recorregut és de 8 km, de dificultat baixa i de durada aproximada de 3 hores. Les inscripcions poden realitzar-se prèviament a la Regidoria d'Esports al tercer pis de la Casa Olivella, telèfon 93 814 00 00 extensió 3347, o bé per correu electrònic esports@vilanova.cat. Aquesta activitat té un preu de 10 euros per persona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00