Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/04/2009

Diumenge torna l'òpera a Neàpolis amb 'La Ventafocs'

    L'espectacle és gratuït L'espectacle és gratuït

L'espectacle ha estat adaptat al públic infantil

Aquest diumenge, 26 d'abril, l'auditori de Neàpolis acollirà una nova representació operística, en aquest cas amb un marcat caràcter familiar. A partir de l'òpera La Cenerentola de Gioachino Rossini, el director Joan Font ofereix una nova adaptació per al públic infantil del famós conte de Perrault, La Ventafocs.

Tal i com ja ha succeït en d'altres ocasions, els vilanovins i les vilanovines podran seguir en directe, des de Neàpolis, la retransmissió d'aquesta òpera que es fa a l'espai Petit Liceu, del Gran Teatre del Liceu.

L'espectacle familiar La Ventafocs és de gratuït, té una durada de 60 minuts i començarà a les 11 del matí

Aquesta iniciativa és fruit de l'acord entre les regidories de Cultura i de la Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, i està emmarcada dins la programació de l'Anella Cultural, en la que participen el CCCB, la fundació i2Cat els ajuntaments que s'apleguen dins la denominada Xarxa Transversal.

L 'objectiu del projecte Anella Cultural es posar en xarxa les grans instal·lacions culturals de Catalunya i connectar-les amb les institucions territorials per tal de produir, experimentar i intercanviar coneixement i creativitat en una constant circulació d'idees. Els participants provenen tant del món cultural com del món tecnològic o empresarial: grans centres culturals, centres culturals territorials que conformen la Xarxa Transversal, les universitats i finalment les empreses.

D'altra banda, el Teatre Círcol Catòlic acollirà en els propers mesos dues noves propostes teatrals adreçades al públic familiar realitzades en col·laboració amb La Xarxa. La primera s'ha programat per diumenge 3 de maig, a les 17.30 hores. Es tracta de l'espectacle de música, titelles i actors El follet i el sabater, de la companyia Sim Salabin. La segona de les propostes és la representació teatral Joan, el Cendrós, a càrrec dels Alumnes de Tracart. Aquesta obra es farà el diumenge 7 de juny, a les 17.30 hores.

Les entrades tenen un preu únic de 4,50 euros, i es poden adquirir al Teatre Círcol Catòlic una hora abans de l'actuació i la vigília de 18 a 19.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00