Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/05/2014

Continuen les trobades de l'alcaldessa als barris

La trobada es va dur a terme a l'Auditori Eduard Toldrà La trobada es va dur a terme a l'Auditori Eduard Toldrà

Neus Lloveras visita l'Armanyà i recull la preocupació del veïnat per problemes de seguretat, civisme i salubritat

L'alcaldessa de VNG continua les visites setmanals als barris. Ahir Neus Lloveras es va reunir amb el veïnat de l'Armanyà a l'auditori Eduard Toldrà. Lloveras va començar fent un recordatori de les demandes que es va fer des del barri en la primera trobada, ara fa uns mesos, i explicant l'acompliment o bé l'estat d'aquestes demandes.

Neus Lloveras, acompanyada pel regidor d'Hisenda Miquel Àngel Gargallo, va recollir novament les principals inquietuds dels veïns i veïnes de l'Armanyà i del Llimonet, la majoria en relació a la seguretat, el civisme i la neteja i salubritat.

El mal estat d'algunes rajoles de les voreres, la presència de rates en alguns solars, els excrements dels gossos, la neteja d'embornals, les problemàtiques diverses relacionades amb l'ocupació d'habitatges, la brutícia generada pels joves, els aparcaments indeguts i el robatori de bicicletes van ser alguns dels temes tractats al llarg de la trobada.

L'alcaldessa també va explicar, a petició dels veïns, quins tràmits s'estan duent a terme respecte l'Eixample Nord i l'elaboració d'un pla de mobilitat de la ciutat que estudia globalment la circulació de vehicles i l'aparcament.

En les properes setmanes seguiran les trobades, que es duen a terme habitualment els dimecres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00