Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

Les nenes i nens de Vilanova renoven divendres el seu compromís amb l'Agenda 21

      Compromís Agenda 21, 2013 Compromís Agenda 21, 2013

La signatura vol servir per visualitzar el compromís entre l'escola i la ciutat per millorar el camí cap a una educació més sostenible i respectuosa amb el medi

Aquest divendres, 7 de novembre a dos quarts d'onze del matí, es farà al Parc de Baix a Mar l'acte de renovació del compromís amb el programa de l'Agenda 21 escolar, on hi participaran els nens i nenes de les escoles vilanovines adscrites.

L'acte té com a objectiu visualitzar la renovació del compromís entre l'escola i la ciutat, per avançar conjuntament en el camí del treball cap a una educació més sostenible, adaptada a les noves necessitats que planteja la societat actual i amb l'esforç que representa assolir nous reptes. La signatura també vol reconèixer l'esforç i dedicació de tots els agents implicats que fa possible que els projectes ambientals que es desenvolupen als centres educatius de Vilanova i la Geltrú aconsegueixin uns resultats satisfactoris.

La renovació del compromís s'ha decidit fer en el marc de la celebració de la Fira de Novembre per tal que l'alumnat aporti la seva visió de com millorar mediambientalment la fira, i que aquesta sigui més sostenible. Per aquest motiu s'ha organitzat una visita durant les tasques de muntatge dels estands per tal que els nois i noies observin, analitzin i puguin fer les seves aportacions. Les conclusions d'aquest treball de camp es recolliran en un document conjunt de totes les escoles participants, que es lliurarà a l'Alcaldessa de la ciutat, amb l'objectiu de que les millores suggerides es puguin aplicar a la Fira de Novembre de l'any vinent.

Durant la renovació del compromís amb l'Agenda 21 es farà el lliurament del quadre amb el logotip del programa d'Educació Ambiental, als representats de les escoles. Hi ha prevista l'assistència de la Regidora d'Educació, Ariadna Llorens, i de la Regidora de Medi Ambient, Blanca Albà.

Vilanova i la Geltrú és una de les poques ciutats on la totalitat de llars d'infants, escoles i instituts estan adherits al projecte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00