Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/12/2008

Una vintena de pessebristes participen a la Mostra de Diorames i Figures Populars

    L'alcalde i la regidora de Cultura, amb el president de l'associació, Josep Maria Porta L'alcalde i la regidora de Cultura, amb el president de l'associació, Josep Maria Porta

La mostra es podrà visitar fins al 17 de gener al local de l'Associació Pessebrista de VNG, situada al carrer Manuel de Cabanyes

Fins el 17 de gener es pot visitar a la seu de l'Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú, la tradicional mostra de diorames i figures populars. La inauguració d'aquesta singular exposició es va fer divendres passat, i va comptar amb l'assistència de l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, i de la Regidora de Cultura, Isabel Pla.

L'exposició, que enguany celebra la seva 65a edició, està formada per 17 diorames confeccionats per una vintena de membres de l'associació i col·laboradors de l'entitat. Els pessebres s'exposen en dues sales. Una primera sala acull els treballs dels pessebristes novells, mentre que a la sala Fra Galzeran hi ha exposats els diorames creats pels artistes més veterans. A més, aquest any hi ha una mostra de figures de pessebre de les col·leccions privades de diversos socis.
L'entrada de l'exposició és lliure i es podrà visitar fins i tot els dies de festa, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Els dies feiners i els dissabtes només a la tarda.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00