Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/10/2011

Visita de la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, a l'escola Aragai

La regidora d'Educació ha visitat l'escola i ha mantingut una trobada amb la direcció            La regidora d'Educació ha visitat l'escola i ha mantingut una trobada amb la direcció

La trobada amb la direcció del centre ha evidenciat les millores que s'han fet a l'escola des de fa un parell d'anys

L'escola Aragai es troba en un procés de canvi, que ha vingut donat per la renovació de l'equip directiu i de bona part del professorat de l'escola des de fa un parell d'anys. Actualment s'hi estan realitzant accions de millora dels espais com la realització d'un mural gegant al vestíbul o la pintura de jocs tradicionals al pati de l'escola. Aquesta voluntat de millora i d'esdevenir un centre educatiu de referència a la ciutat, són algunes de les qüestions que la directora de l'escola Aragai, Aurora Reyes, ha traslladat a la primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, durant la visita que ha realitzat aquest matí al centre. 

visita escola aragai

La regidora Llorens, està realitzant en les darreres setmanes diverses visites i trobades amb els centres educatius de la ciutat per tractar qüestions relacionades amb els centres i conèixer quines són les demandes que plantegen a l'Ajuntament. En aquest sentit, la directora de l'Aragai ha insistit a transmetre la idea de canvi del model d'escola que fins ara tenia el centre que dirigeix. Com a exemple d'aquesta voluntat de canvi, la directora ha explicat que "enguany per primer cop l'escola farà colònies, una activitat que no realitzaven, malgrat les demandes de les famílies que ja feia temps que ho reclamaven".

Durant la trobada, la regidora d'Educació ha afirmat que "la línia de treball que ha endegat l'equip directiu des de fa un parell d'anys és molt positiva i ajudarà a canviar la imatge que té aquesta escola a la ciutat". Segons Ariadna Llorens, "l'Aragai és una escola de futur" que compta amb un gran equip humà. Així mateix, la regidora d'Educació ha pres nota de les peticions i demandes que ha expressat la direcció i s'ha compromès a continuar "anant de la mà amb l'escola a l'hora de sol·licitar millores al departament d'Ensenyament com ara la construcció d'un gimnàs o en tot cas la millora dels vestidors".

L'Aragai és una de les escoles que durant aquest estiu han comptat amb obres de millora realitzades íntegrament per l'Ajuntament de VNG a través dels Plans d'Ocupació de l'IMET. Unes obres que han suposat un esforç important en recursos i imaginació per quant no es disposava de cap partida econòmica per atendre les demandes dels centres educatius. Específicament a l'Aragai s'ha substituït les peces del terra del porxo principal i s'ha reparat i arrebossat, amb ciment, part del pati del darrera. A mes, durant el curs passat es van fer diferents treballs de pintura de les portes d'accés i del pati. 

Descarrega't la foto de portada


Descarrega't la foto de la notícia
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00