Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/04/2014

Bona acollida de la Zona E malgrat les incidències meteorològiques

Alumnes davant l'estand de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID)    Alumnes davant l'estand de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID)

Pel recinte firal, que va concentrar totes les activitats en un únic dia, van passar uns 1500 visitants

La quarta edició de la 'Fira Zona E. Sortides educatives i professionals del Garraf' ha tingut una bona acollida per part del seu públic objectiu, els alumnes a punt de finalitzar l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), tot i que el recinte firal de la plaça de Soler i Carbonell finalment només va obrir al públic un únic dia, el divendres 4 d'abril, a causa de la pluja de dijous.

Segons dades facilitades per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) unes 1500 persones van visitar la fira durant el divendres 4 d'abril i es va atendre a través de les visites concertades prèviament un total de 579 estudiants dels diferents centres educatius, principalment de la ciutat, però també del conjunt del territori. A més, la quarta edició de la fira Zona E també ha realitzat un total de 120 atencions personalitzades mitjançant el servei d'informació i orientació que es duia a terme per part dels professionals de l'IMET; els Serveis Educatius EAP-Garraf; la Diputació de Barcelona i l'Oficina Jove del Garraf.

Enguany el fet que el recinte firal no pogués obrir dijous a causa de la pluja ha ocasionat que no s'hagin realitzat algunes de les visites previstes i també algunes de les activitats programades paral·lelament a la glorieta de la plaça de Soler i Carbonell. Malgrat tot unes 200 persones van participar durant la jornada de divendres en les diferents activitats paral·leles programades. Quant a les jornades formatives i xerrades incloses dins la Setmana Zona E hi ha participat una trentena de persones.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00