Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2011

Torna el 'Cicle de passejades per a la gent gran'

Un instant de la passejada per Corbera del Llobregat     Un instant de la passejada per Corbera del Llobregat

Una cinquantena de vilanovins i vilanovines van participar a la caminada de Corbera del Llobregat

El Cicle de passejades per a la gent gran, que promou l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú junt amb d'altres municipis de la província i la Diputació de Barcelona, es va tornar a posar en marxa el passat dimecres.

Una cinquantena de vilanovins i vilanovines van participar a la caminada de Corbera del Llobregat, que va comptar també amb la presència d'altres persones provinents de Vilanova del Camí, Martorell i de la pròpia Corbera. Els participants van realitzar un circuït urbà i forestal, d'uns 8 quilòmetres, i van visitar el monestir de Sant Pons de Corbera, construït al segle XI. 

Cicle de passejades per a la gent gran
Aquestes poblacions, inclosa VNG, conformen el grup 9 de la segona fase del cicle, de manera que durant els propers mesos seran els escenaris d'aquestes caminades. En aquest sentit, les properes sortides seran a Martorell, el 8 de febrer, Vilanova del Camí, el 7 de març, i Vilanova i la Geltrú, el 18 d'abril.

L'objectiu d'aquest Cicle de passejades per a la gent gran, en el qual hi participa VNG des de fa tres anys, és promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran a partir d'un exercici sua. A més a més, els i les participants tenen la possibilitat de conèixer nous indrets propers de la província de Barcelona i de participar en un espai de relació i convivència.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00