Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2011

Es crea una guia de Trapezi per a mòbils Android

Un calendari permet trobar els actes per dia  Un calendari permet trobar els actes per dia

Les persones que tinguin aquest tipus de telèfon intel·ligent poden descarregar gratis l'aplicació per conèixer les activitats del Festival de Circ i Firaires de VNG

L'empresa TarracoDroid Community ha desenvolupat una aplicació per a telèfons mòbils Android que serveix com a guia de les activitats del festival Trapezi, que se celebrarà aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.

L'aplicació permet veure els actes per dies, accedint a un calendari, i també per llistat d'espectacles i per ubicació. S'hi inclou informació sobre els grups i els espectacles, així com dels tallers, activitats i serveis que s'organitzen al voltant del festival. Un plànol ajuda a localitzar cada contingut en el seu espai.

Tothom qui disposi d'un telèfon mòbil intel·ligent Android pot descarregar-se gratuïtament l'aplicació a l'espai Android Market de Google, a la web https://market.android.com/details?id=com.tarracodroid.actes.trapeziTelèfons intel·ligents

Android és un conjunt de programari per a dispositius mòbils (telèfons i tablets) que inclou un sistema operatiu, programari intermediari i aplicacions, actualment propietat de Google. Per les seves característiques, els telèfons que tenen incorporat aquest programari o d'altres de similars (com Blackberry, Windows Phone 7 o IPhone) es consideren mòbils intel·ligents (smartphones). 

En plena revolució dels dispositius mòbils i dels seus múltiples usos en la vida quotidiana, el sector de la tecnologia mòbil treu a la llum dia a dia noves prestacions. En són exemples les aplicacions del servei RSS de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a mòbils amb Android i Windows Phone 7, desenvolupades pel vilanoví Raimon Ràfols i presentades recentment. 

En el mateix context, el 4 de maig es va celebrar a Vilanova i la Geltrú el congrés Genmob, en què es van presentar últimes tendències i projectes en telefonia mòbil intel·ligent. Justament un dels ponents de la jornada va ser Tomàs González, membre fundador de l'empresa que ara ha creat l'aplicació de Trapezi. 

Notícies relacionades

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00