Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2012

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fira Temps de Vi signen un conveni de col·laboració

Moment de la signatura del conveni  Moment de la signatura del conveni

Temps de Vi es celebrarà de l'1 al 3 de juny i coincidirà amb una nova edició del Vilanova Shopping Night de dissabte 2, organitzada per ViU Comerç

Aquest matí s'ha signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fira Temps de Vi que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú entre l'1 i el 3 de juny. Aquest document contempla una aportació municipal de 2.000 euros més infraestructures per a poder a dur a terme aquest nou certamen firal. La Fira Temps de Vi ocuparà 6.000 metres quadrats a l'aire lliure entre la plaça de les Neus, la rambla Principal i la plaça de la Vila. Aprofitant aquest fet, ViU Comerç farà una segona edició de la Vilanova Shopping Night, el vespre de dissabte 2 de juny, on les botigues d'aquesta associació romandran obertes fins passada la mitjanit, tot oferint descomptes promocionals dels seus productes.

A hores d'ara ja han confirmat la presència a Temps de Vi gairebé una trentena de cellers d'arreu de l'estat, amb representació de vuit Denominacions d'Origen catalanes. Un dels trets diferencials de la Fira Temps de Vi serà la possiblitat de fer tasts en vaixell.

Carles Carbonell i Oscar Villagarcia, organitzador de la Temps de Vi, han volgut mostrar la seva satisfacció per la signatura del conveni i la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat que "ens està facilitant molt les coses."

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha manifestar estar "convençuda de l'èxit de Tems de Vi perquè es fa des de la passió dels seus organitzadors, el marc és perfecte, el moment és l'adequat, i compta amb el suport de l'Ajuntament que ha de tenir el paper de facilitador en aquests esdeveniments." El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha afirmat que des de l'ajuntament s'està "apostant per les iniciatives i activitats firal, i per atraure visitants. A més, Temps de Vi ha de servir per posar a Vilanova i la Geltrú en el lloc que li correspon, per història i per tradició, en el món del vi."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00