Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/01/2013

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer prorroga l’exposició 'Del Realisme al Noucentisme' fins al 27 de gener

Antoni Caba Casamitjana - Nena, 1876 Antoni Caba Casamitjana - Nena, 1876

El diumenge 20 de gener es farà la darrera visita comentada a la mostra

L'exposició Del Realisme al Noucentisme, instal·lada a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, i que es clausurava el dia 20 de gener, es prorroga una setmana més i estarà oberta al públic fins al diumenge 27.

L'exposició temporal mostra quadres de pintors catalans tan destacats com Ramon Casas, Santiago Rusiñol, Marià Fortuny, Anglada Camarasa i Joaquim Mir. Es tracta d'un recorregut excepcional pels moviments artístics de tombants de segle (XIX al XX), que inclou magnífics paisatges i retrats de l'època de l'art modern.

Totes les obres formen part del fons d'art Banc Sabadell, una entitat que al llarg dels anys ha anat creant una col·lecció molt rellevant de pintura catalana, amb una nodrida nòmina d'artistes del país, i que ha continuat amb una destacada presència de l'art contemporani fins arribar a la producció més actual.

L'exposició Del Realisme al Noucentisme mostra en un espai públic, per primera vegada, una recull d'olis i dibuixos que van conformar, precisament, el nucli inicial de la col·lecció.

El proper diumenge dia 20 de gener el museu ofereix l'última oportunitat per seguir la visita comentada a la mostra. Aquesta activitat té un preu de 2 euros i requereix inscripció prèvia al 93 815 42 02.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00