Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/03/2007

Demà comencen les Terceres Jornades sobre Energies Renovables a VNG

Avui es constituirà el Consell Assessor de l'Agència Local de l'Energia

Les III Jornades sobre Energies Renovables que se celebraran demà dimecres i dijous a VNG estan organitzades conjuntament per l'Ajuntament de VNG, la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC, i diverses empreses del sector. L'objectiu de les jornades és difondre i promocionar les energies renovables i estan adreçades al Gremi de Constructors, empresaris, arquitectes, enginyers, altres tècnics i a la ciutadania en general. A través de xerrades, s'oferiran propostes innovadores que aporten solucions més eficients per poder climatitzar els habitatges.

 Les jornades es faran a la sala d'actes de la UPC de VNG i en ella participaran representants de les principals empreses dedicades a les energies netes i de les institucions organitzadores. A banda, avui es constituirà el Consell Assessor de l'Agència Local de l'Energia, ALE. 

Aquest consell serà l'òrgan de participació, consulta i assessorament de l'Ajuntament de VNG en relació amb les actuacions que afecten el funcionament de l'ALE. Les entitats que inicialment formen part del Consell Assessor són: Diputació de Barcelona, Institut Català de l'Energia, UPC, Gremi d'Instal·ladors del Garraf, Associació d'Empresaris del Garraf, Col·legi d'Enginyers de Vilanova i la Geltrú i representants del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00