Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/09/2008

L'exposició 'El sentir de la ciutat' arriba al Museu del Ferrocarril

 L'exposició es pot visitar del 10 al 28 de setembre L'exposició es pot visitar del 10 al 28 de setembre

L'exposició convida a la reflexió personal sobre la relació entre les persones, a partir del testimoni de vilanovins i vilanovines

El Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú acull fins al 28 de setembre l'exposició 'El Sentir de la Ciutat'. Una exposició que, des del mes d'octubre de l'any passat ha recorregut diferents espais de la ciutat.

El Sentir de la Ciutat, és un recull de testimonis de vilanovines i vilanovins que a través de la seva història personal conviden a reflexionar sobre la riquesa que representa l'intercanvi i la relació entre les persones, siguin com siguin, i vinguin d'on vinguin.

L'exposició, plantejada per provocar una actitud activa al visitant, es construeix a partir de testimonis personals de ciutadans de VNG. És per això que la mostra parla en primera persona i no només de persones que en un moment o altre del seu itinerari personal han arribat a la ciutat, sinó d'aquells vilanovins i vilanovines que, pel motiu que sigui, han deixat la ciutat per continuar la seva trajectòria, lluny de la seva terra. 

El Sentir de la Ciutat és, doncs, una proposta oberta que vol anar més enllà dels suports expositius, mirant el fenomen de la mobilitat humana des d'un punt de vista positiu, d'aportació, d'enriquiment, i de creixement. 

Produïda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, El Sentir de la Ciutat vol deixa constància de la importància de les persones i de les seves vivències a l'hora de conformar la ciutat, i com a través del sentir de la gent es construeix el present i el futur de Vilanova i la Geltrú. 

Aquest projecte ha comptat, des del seu inici, amb la implicació d'un bon nombre d'entitats, associacions i col·lectius ciutadans, de més d'una cinquantena de persones, de la col·laboració de diferents departaments municipals i amb el finançament de la Secretaria de Estado de Inmigración y Emigración del Ministerio de Trabajo e Inmigración.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00