Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/12/2009

Finalitza el cicle d'exposicions 'Geografies literàries'

   L'exposició sobre la República Txeca es pot visitar fins al dia 14 de desembre  L'exposició sobre la República Txeca es pot visitar fins al dia 14 de desembre

La República Txeca és el darrer destí del 2009 que, a partir d'avui, es pot trobar a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

A partir d'aquest dimarts 1 de desembre i fins al dia 14 del mateix mes es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell l'exposició de fons del cicle Geografies Literàries, que correspon a la República Txeca, l'últim destí del 2009.

El que volia ser un recull de obres literàries s'ha convertit durant tot aquest any en una forma d'apropar-se a la literatura, la música, el cinema, els costums o la història de països relativament llunyans com han estat el Japó, l'Iran, Israel, el Marroc, Hongria i ara la República Txeca.

Gràcies al cicle, els usuaris han pogut llegir escriptors que no coneixien com Khalil Gibran, l'Abdellah Taïa o Peter Esterhazy, però també s'han retrobat amb d'altres de més coneguts al nostre país com Haruki Murakami, l'Amos Oz o Milan Kundera.

Les Geografies Literàries continuaran el 2010. Cada dos mesos hi haurà una nova exposició de fons i es podran consultar les guies de lectura per Internet al web de la Biblioteca i també al Bibliobloc.

El cicle d'exposicions començarà el mes de febrer amb Cuba i continuarà a l'abril amb França. El juny serà el torn de la Xina, l'agost estarà dedicat a Escandinàvia, l'octubre a Irlanda i el desembre a l'Argentina.

El contingut de la guia es pot consultar al següent enllaç: Geografies literàries - República Txeca
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00