Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2016

Satisfacció del Govern municipal per l'aprovació del Ple del nou conveni de les línies L3 i L4 del bus urbà

El consistori també va donar el vist-i-plau a la pròrroga del servei de les línies L1 i L2 fins al 2017 per complir amb la normativa europea sobre la convocatòria de concurs d'aquest servei

L'aprovació del nou conveni de traspàs de les línies L3 i L4 al transport interurbà i de la pròrroga del servei de les línies L1 i L2 a l'actual operador, mentre es convoca un nou concurs, va ser un dels punts destacats del Ple ordinari de març celebrat ahir al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En la compareixença del Govern municipal posterior a aquesta sessió plenària, el regidor de Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet ha expressat "l'alegria i satisfacció per aquest acord que permet solucionar la problemàtica generada per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte les línies de l'autobús urbà L3 i L4". El regidor Giribet ha recordat que el conveni "és fruit de moltes hores de treball que ens ha obligat a negociar i cercar diverses solucions tècniques" fins que ha estat possible formalitzar aquest conveni a tres bandes, Ajuntament de VNG, Generalitat de Catalunya i empresa PLANA.

Quant al conveni, Joan Giribet ha afirmat que "es podrà prestar el mateix servei i mantenint els llocs de treball amb les mateixes condicions i permetrà també aplicar mesures de control i seguiment en relació a la gestió d'aquestes dues línies".

L'aprovació d'aquest punt de l'ordre del dia també contemplava la pròrroga del servei de les línies L1 i L2 que finalitza a data de 31 de març d'enguany. El regidor de Mobilitat ha explicat que per donar compliment a la normativa europea cal publicar al Diari Oficial de la Unió Europea la voluntat de treure a concurs aquest servei un any abans de convocar el concurs. Així doncs, l'Ajuntament de VNG publicarà aquest anunci a finals d'aquest mes, per tal que l'any vinent es pugui convocar un nou concurs sobre les línies L1 i L2.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00