Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2007

La primera edició dels premis E-mprendre ja té guanyadors

  Els guanyadors de la primera edició dels Premis E-mprendre  Els guanyadors de la primera edició dels Premis E-mprendre

Els premiats van ser les empreses "Toni Colors", "Marlai 2006", "La Lluna de Vilanova" i "Serveis Socials a Domicili 2007"

La sala d'actes del CFO La Paperera va acollir ahir a la tarda l'acte de lliurament de la Primera Edició dels Premis E-prendre, a les millors iniciatives empresarials d'emprenedors i emprenedores 2007, organitzats pel CFO La Paperera, l'ADEG i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès - Garraf. 

L'edició dels premis va comptar amb la presència de l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena i de la Regidoria d'Educació i Treball Míriam Espinàs, que va destacar la quantitat i qualitat de les candidatures que optaven al premi. Aquest fet va propiciar que el jurat decidís ampliar la dotació econòmica del concurs, atorgant un segon premi a cadascuna de les dues categories. En aquesta decisió cal destacar la col·laboració de l'empresa AUCAT i de la mateixa organització que van aportar 1.500 euros, respectivament. 

Els guanyadors, doncs, d'aquesta primera edició dels Premis E-mprendre, emmarcats en el Projecte de Suport a les Empreses de Recent Creació del Garraf de la Diputació de Barcelona, van ser: - En la categoria lliure: 1r premi de 3.000 euros a l'empresa "Toni Colors" de Vilanova i la Geltrú. 2n premi de 1.500 euros a l'empresa "Marlai 2006" de Vilanova i la Geltrú. - En la categoria de Serveis a les persones: 1r premi de 3.000 euros a l'empresa "Serveis Socials a Domicili 2007" de Sitges. 2n premi de 1.500 euros a l'empresa "La Lluna de Vilanova" de Vilanova i la Geltrú. Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació i alguns obsequis que els van ser lliurats per diferents entitats bancàries. 

L'acte va comptar també amb la presència del cap de Servei de Dinamització del teixit productiu local de la Diputació de Barcelona, Roger Pumares, del president de l'ADEG, Xavier Cardona, i del gerent de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès - Garraf, Frederic Ràfols.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00