Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2008

Reobertura de la Torre Blava - Espai Guinovart

      La torre obre de nou les seves portes aquest dissabte    La torre obre de nou les seves portes aquest dissabte

A partir d'aquest dissabte, 5 de juliol, la Torre Blava tornarà a obrir les seves portes al públic, amb activitats permanents dirigides a tot tipus de públic.

La Torre Blava - Espai Guinovart, tornarà a obrir les seves portes a partir d'aquest dissabte 5 de juliol, un cop finalitzades les obres de millora a la façana marítima.

Coincidint amb la reobertura, i com homenatge simbòlic a Josep Guinovart, que va morir el passat mes de desembre, està previst celebrar una jornada de portes obertes a la Torre Blava, durant la qual els visitants rebran un petit obsequi.

D'altra banda, i per tal de donar major dinamisme a l'equipament, la Torre Blava canvia l'horari d'obertura tenint en compte els dies amb major afluència de visitants, principalment els caps de setmana, a l'hivern, i de dijous a diumenge a l'estiu.

A més, i com a novetat, s'organitzaran activitats permanents dirigides a diferents tipus de públic: visites escolars, visites nocturnes, itineraris, visites combinades, etc. Es tracta d'activitats obertes, sense data fixa, que s'ofereixen de manera permanent amb concertació prèvia, fet que aporta una major flexibilitat en l'accès a l'equipament cultural.

Horari tot l'any:
Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h

Horari durant el mes d'agost:
Dijous i divendres de 17 a 20 h
Dissabtes i diumenges d'11 a 14 h i de 18 a 21 h
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00