Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/05/2008

Avui finalitza la 3a Setmana de la Prevenció de VNG

 Obertura de la Jornada Sobre les Noves Lleis en el Sector de la Construcció    Obertura de la Jornada Sobre les Noves Lleis en el Sector de la Construcció

Ahir va tenir lloc a Neàpolis la Jornada Sobre les Noves Lleis en el Sector de la Construcció

Avui es tancarà la Tercera Setmana de la Prevenció de VNG amb diversos cursos centrats en la conducció de vehicles.

Aquest matí tindrà lloc el Curs de Conducció Eficient per a Vehicles Pesants, a càrrec del RACC. L'horari del curs és de les 9 a les 15 hores i se celebra al Gremi de Constructors del Garraf. A banda, de les 18 a les 21 hores, la plaça de Beatriu de Claramunt acollirà el Curs de Conducció Segura i Eficient, amb circuits de 30 minuts. I, a les 19 hores, se celebrarà el Curs sobre La Seguretat Viària al Voltant de la Família, a l'Auditori del Consell Comarcal del Garraf. L'acte consistirà en una xerrada a càrrec de José Luís Pedragosa Raduá, Professor de Seguretat Viària de la Universitat Politècnica de Catalunya i Tècnic de la Direcció General de Trànsit.

Entre els temes tractats en la 3a Setmana de la Prevenció de VNG han destacat les ponències sobre la llei de subcontractació; la responsabilitat d'empresaris i treballadors en matèria de prevenció, i la prevenció de riscos laborals en el conveni col·lectiu del sector de la construcció. També s'han celebrat activitats adreçades a la ciutadania, com les jornades de prevenció en els transport escolar i les activitats més específiques per al sector de la construcció.

La Setmana de la Prevenció és un projecte de l'Ajuntament de VNG, el Gremi de Constructors del Garraf, la Fundación Laboral de la Construcción a Catalunya i els sindicats UGT i CCOO.

Jornada Sobre les Noves Lleis en el Sector de la Construcció

Ahir es va celebrar la Jornada Sobre les Noves Lleis en el Sector de la Construcció, que estava inclosa en la programació de la 3a Setmana de la Prevenció, a l'Auditori de Neàpolis. Durant la jornada, les ponències van tractar la Llei 32/2006 de subcontractació a la construcció, la Responsabilitat d'empresaris i treballadors en matèria preventiva i el IV conveni col·lectiu general del sector de la construcció.

Durant l'acte van intervenir l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, el segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro; el president del Gremi de Constructors, Tomàs Gracia; el president de la Fundación Laboral de la Construcción Catalunya, Joan Santaularia; el vicepresident de la Fundación Laboral de la Construcción Catalunya, Francisco Muñoz; el vicepresident de la Fundación i secretari de construcció MCA-UGT, Narcís Riera; i el president del Gremi de la Construcció de Barcelona i província, Nestor Turró.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00