Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2011

La biblioteca Joan Oliva acull una exposició dels alumnes de l'EMAID

Biblioteca Joan Oliva ì Milà     Biblioteca Joan Oliva ì Milà

L'exposició 'Entre nosaltres' es pot visitar fins al 20 de juny

La Biblioteca Joan Oliva i Milà ofereix dues activitats durant aquesta primera quinzena del mes de juny. La primera és l'exposició Entre nosaltres realitzada pels alumnes de l'EMAID (Escola Municipal d'Art). La segona proposta és la xerrada virtual Consells de salut per al viatger.

L'exposició Entre nosaltres dels alumnes de l'EMAID es pot visitar de l'1 al 20 de juny. En aquesta mostra els alumnes mostren les possibilitats gràfiques de cada instrument, de cada tècnica i dels diferents suports en la recerca de l'expressivitat dels grafismes i el traç. En aquest exercici, partint d'un fragment d'un rostre, els alumnes han treballat les llums i ombres per donar volum a les cares dels companys, dins de l'àmbit figuratiu.

Entre nosaltres
Els alumnes que han participat a l'exposició han estat Manuel Arenas, Carme Bernet, Concepció Blanchart, Laura Borràs, Victor Busquet, Núria Casanellas, Lluis M. Coppa, Carme Ferran, Núria Formatger, Laia Forns, Vicki Guglietti, Mercè López, M. Carme López, Puri López, Lourdes Martínez i Josep Vidal.

D'altra banda, entre el 6 i l'11 de juny, el BiblioBloc - Fora del prestatge acollirà una nova xerrada virtual, en aquest cas centrada en els Consells de salut per al viatger.

Un article al bloc introduirà el tema i durant aquesta setmana una persona especialista atendrà les preguntes, suggeriments i comentaris que els usuaris facin sobre el tema. Les preguntes i respostes es dinamitzaran mitjançant el BiblioBloc - Fora del prestatge (categoria 'Salut').

xerrada salut
Aquesta activitat es fa en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00