Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/08/2007

Propostes diferents per visitar els museus de VNG

Nits de música i art al Museu Balaguer Nits de música i art al Museu Balaguer

El Víctor Balaguer i la Torre Blava ofereixen, els vespres de divendres i dissabte, activitats per conèixer els centres i gaudir de la música i les narracions. Cal inscripció prèvia.

Una detallada visita a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer per a qui en vulgui descobrir tots els secrets. Aquesta és la proposta d'aquest divendres a la nit, en una activitat que combina l'art i la música. Dissabte, la Torre Blava s'envolta de fantasia i acull narracions de llegendes marineres. Aquestes són dues maneres diferents de visitar els centres museístics de la ciutat aquest estiu. 

En l'activitat Nits de música i art al Museu Víctor Balaguer, els visitants podran conèixer, per exemple, el significat dels esgrafiats de l'exterior de l'edifici, les col·leccions que s'hi conserven i també podran accedir a la cúpula, generalment tancada al públic. En acabat, es premiarà els visitants amb un petit concert de jazz al jardí del museu, a càrrec de Josep M. Merseguer i Anna Català, acompanyat d'una copa de cava. La visita aquest divendres, 17 d'agost, començarà a les 22.30 h. N'hi haurà una altra sessió el 24 d'agost. Una altra proposta, aquesta per dissabte al vespre, és a la Torre Blava, al passeig del Ribes Roges. 

L'activitat s'anomena Històries de la mar salada i té com a protagonista un mariner. Aquest narra mites i llegendes relacionats amb la instal·lació de l'artista Josep Guinovart dins de la torre. Els participants podran degustar un rom cremat. La visita a la Torre Blava és dissabte 18 d'agost a les 20 h. Tant l'activitat Nits de música i art al Museu Víctor Balaguer com les Històries de la mar salada a la Torre Blava tenen un cost de 6 euros per persona. En tots dos casos és imprescindible inscriure's prèviament al telèfon 93 815 42 02.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00