Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/12/2013

La regidora de Societat del Coneixement, Ariadna Llorens, es reuneix a Neàpolis amb l'emprenedora Elisabet Cuenca

Durant la visita al cowork Neàpolis la regidora va explicar-li el mapa de l'emprenedoria i els projectes de futur de la ciutat en aquest àmbit

La primera tinent d'alcaldia i regidora de Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va trobar-se fa uns dies a Neàpolis amb Elisabet Cuenca, emprenedora vilanovina que recentment ha estat guanyadora d'un concurs sobre emprenedoria a Televisió Espanyola.

L'objectiu de la trobada, segons va explicar la regidora Llorens, era d'una banda, felicitar-la en nom propi i en nom de l'alcaldessa de la ciutat per aquest premi i "molt especialment per la seva trajectòria d'emprenedoria que l'ha dut a crear una empresa tecnològica basada en el control i l'eficiència energètica". D'altra banda, la regidora de Societat del Coneixement també tenia interès a donar a conèixer el mapa de l'emprenedoria de Vilanova i la Geltrú.

Mentre realitzaven una visita pel Cowork Neàpolis, l'espai de treball compartit de base TIC que hi ha ubicat a la tercera planta de Neàpolis, Ariadna Llorens va parlar amb Elisabet Cuenca sobre "el mapa de l'emprenedoria, un projecte que aprofita els nínxols professionals i els punts forts que té la ciutat per crear nova activitat econòmica". En aquest sentit, Ariadna Llorens va destacar que l'Ajuntament, a través del cowork "fa una tasca d'acompanyament a les persones emprenedores per tal que puguin créixer i acabin esdevenint petites empreses que generin activitat econòmica a la ciutat". A més del cowork TIC, Vilanova i la Geltrú compta amb un cowork sobre nutrició, salut, esport i dependències ubicat a La Plataforma i segons va avançar la regidora Llorens "tenim en perspectiva posar en marxar el 2014-2015 el tercer cowork, sobre energies renovables o bé al voltant de l'smart-se, depenent de les oportunitats que se'ns presentin".

Per la seva part Elisabet Cuenca va explicar que "la seva empresa Opendomo Services aplica la tecnologia a l'eficiència energètica dels edificis" i va afirmar que entre els seus clients "hi ha cadenes de moda, entitats financeres o restaurants de menjar ràpid". Quant a Nèapolis, Elisabet Cuenca va aprofitar la visita per saludar alguns dels coworkers amb els quals col·labora a través del seu projecte empresarial.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00