Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2012

La primera Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú congrega més d'un centenar de representants del sector

Imatge dels guardonats a la Nit de Turisme i Comerç   Imatge dels guardonats a la Nit de Turisme i Comerç

"Vilanova i la Geltrú, porta al mediterrani" és l’eslògan de la campanya de promoció de la ciutat a les comarques de l’eix diagonal

Els membres de la Taula de Comerç i Turisme van rebre un diploma de reconeixement en el marc de la primera Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú que ahir al vespre es va celebrar als jardins de Can Papiol. Amb aquest esdeveniment, que va reunir més d'un centenar de persones, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha volgut reconèixer la tasca de promoció de ciutat que s'ha dut a terme en el darrer any, des que es va constituir aquest grup de treball.

L'Associació d'Empresaris del Garraf i l'Alt Penedès, ADEG, l'Associació d'empresaris de la Platja, Menja't Vilanova, la Confraria de Pescadors, el Club Nàutic, El gremi de Flequers, el Gremi d'hostaleria i restauració, l'Hípica Àuriga, l'Institut Català de la Cuina, el Museu del Ferrocarril, l'Organisme Autònom Víctor Balaguer, l'associació ViU Comerç i l'Estació Nàutica van rebre el reconeixement de mans de l'alcaldessa, Neus Lloveras i del regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras.

L'alcaldessa va voler destacar que la ciutat ha apostat fort en els darrers mesos per la promoció econòmica i, especialment, en l'àmbit del comerç, el turisme i la gastronomia. Neus Lloveras va valorar molt positivament les iniciatives del sector privat per dinamitzar l'economia i va destacar el suport de l'Ajuntament a iniciatives com ara la Vilanova Shopping Night, la fira Temps de Vi o la Ruta de les Tapes. "Aquest és el paper que volem fer des de l'ajuntament, posar-ho fàcil a les persones que vulguin emprendre i que tinguin bones idees per la nostra ciutat."

Gerard Figueras, per la seva banda, va presentar la campanya de promoció de la ciutat en el territori de l'Eix Diagonal, que es durà a terme en les properes setmanes amb l'eslògan "Vilanova i la Geltrú, porta al mediterrani". Figueras va explicar que l'objectiu es començar a posar el nom de Vilanova i la Geltrú dins del món de les marques turístiques de qualitat. Un dels elements centrals de la campanya és un vídeo que es difondrà per les xarxes socials i que mostra algunes des aspectes més destacats de la ciutat. "És una campanya que fa referència al nostre caràcter, a la nostra manera de ser. Amb ella voler donar a conèixer la ciutat com a destinació turística familiar, però també apostant per valors com la gastronomia, la cultura, les festes, el patrimoni i el comerç."

Podeu veure més fotografies de l'acte clicant AQUI
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00