Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/12/2008

VNG commemora avui els 60 anys dels Drets Humans

Un dels missatges de l'exposició  Un dels missatges de l'exposició

Els actes es concentren a la plaça de la Vila, amb reflexions sobre els drets de les persones, imatges i una lectura de la Declaració

El sòl de la plaça de la Vila mostra avui una sèrie de missatges sobre els drets de les persones. Es tracta l'exposició No trepitgis els Drets Humans, que conté un recull d'escrits elaborats per diversos col·lectius, entitats i serveis de Vilanova i la Geltrú amb motiu del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que se celebra avui.

Durant tot el dia es poden llegir aquestes reflexions exposades a la plaça de la Vila, i també s'hi desenvoluparan altres activitats. A les quatre de la tarda s'iniciarà una pintada simultània de sis grafits per la pau, a càrrec de membres de l'Organització Zero. Tot seguit, a les sis, es llegiran públicament els trenta articles de la Declaració Universal dels Drets Humans. Al mateix temps es podrà veure una altra exposició, La Declaració Universal dels Drets Humans en 30 imatges. Demà aquesta mostra es traslladarà al Centre Cívic i Esportiu La Collada - Els Sis Camins perquè es pugui visitar fins al 23 de desembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00