Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/07/2012

L'alcaldessa de VNG i la regidora d'Infància, de visita als casals d'estiu de la ciutat

 L'alcaldessa Lloveras i la regidora Llorens van començar la visita als casals a l'escola Pompeu Fabra          L'alcaldessa Lloveras i la regidora Llorens van començar la visita als casals a l'escola Pompeu Fabra

L'Ajuntament dóna suport a les activitats amb la difusió de l'oferta i amb activitats als equipaments municipals

A l'estiu els infants i joves de la ciutat canvien la rutina escolar per la pràctica d'activitats de lleure i d'oci, en alguns casos a les mateixes escoles i en d'altres a les instal·lacions esportives municipals. Tradicionalment, l'alcaldessa de la ciutat i la regidora d'Infància visiten alguns dels casals que s'organitzen a Vilanova i la Geltrú per conèixer de prop les activitats que fan els infants i els responsables que les organitzen.

Aquest any, l'alcaldessa, Neus Lloveras i la regidora del Pla d'Infància, Ariadna Llorens, van fer la visita als casals d'estiu de l'escola Pompeu Fabra i del pavelló municipal d'Esports de la plaça de les Casernes, ahir dijous al matí.

A l'escola Pompeu Fabra els nens i nenes estaven preparant un mercat medieval, amb guarniments i garlandes i també elements d'artesania; pa amb oli i sucre i pa amb mel. 

visita casal 2_pompeu Els infants han preparat galetes per al mercat medieval

Pel que fa al Pavelló Municipal d'Esports acull el casal d'estiu organitzat per la Fundació Unió Esport Base de VNG. El seu campus d'arts escèniques és un dels què compta amb més demanda amb una mitjana de 180 nens i nenes inscrits. La visita de l'alcaldessa Lloveras i de la regidora Llorens va coincidir amb l'hora de l'esmorzar, i Neus Lloveras no va dubtar a saludar un per un tots els nens i nenes que en petits grups recarregaven les piles per continuar amb les seves activitats esportives i tallers. 


visita casal 3_fundació    visita casal 4_fundacio
Neus Lloveras s'ha interessat a conèixer que fan els nens i nenes al campus de la Fundació Unió Esport Base de VNG

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna suport a la difusió dels casals d'estiu amb la publicació d'un llibret que es reparteix a les escoles de VNG. A més, a través de les diferents regidories posa a l'abast de les entitats que organitzen els casals d'estiu un ampli ventall d'activitats per tal que els nens i nenes també en gaudeixin. Lectura de contes a les biblioteques municipals, visites i tallers als museus o a l'IMET (taller de vol) o cinema matinal al Bosc Cinema Municipal, són algunes de les propostes que es realitzen mitjançant la participació en els casals d'estiu de VNG.

Podeu veure totes les fotos aquí


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00