Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2013

La Fira de Novembre creix cap el passeig del Carme i la rambla de Lluís Companys

L'organització espera arribar als 300 expositors i ja s'ha contractat el 50% de l'espai firal

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú d'enguany, del 8 al 10, s'ampliarà al passeig del Carme i a la rambla de Lluís Companys, espais que se sumaran als ja habituals de la rambla Principal, la plaça de la Vila, la rambla de la Pau, el parc de Baix-a-mar i la plaça de la Mediterrània. Amb aquesta ampliació es vol passar dels 230 expositors de l'any passat als 300 previstos per aquesta edició. Així ho ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras. A més, afegí que, a l'edició 2013, la Fira seguirà mantenint la promoció d'aspectes econòmics, comercials, empresarials, associatius i culturals. "Amb aquesta ampliació es pretén millorar el circuit dels visitants de l'esdeveniment, créixer cap a la façana marítima, créixer en expositors i donar més protagonisme a les activitats nàutiques i enogastròmiques. En especial estem treballant per una acció al voltant de la Gamba de Vilanova".

Quan a contingut la Fira tornarà a obrir-se amb un acte acadèmic el dijous 7 a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, coorganitzat amb l'ADEG i que enguany tindrà com a protagonista al Doctor Olivé. També hi haurà un programació d'activitats paral·leles àmplia i diversa, i es donarà el tret de sortida al Pla Estratègic de Vilanova i la Geltrú. L'esdeveniment serà inaugurat el divendres 8 al migdia pel conseller Felip Puig. Així mateix es tornarà a editar el Diari de la fira en col·laboració amb el Diari de Vilanova, mentre que l'estand institucional estarà centrat en la visió que el ciutadans i ciutadanes de la ciutat poden oferir a través de fotografies de la xarxa social Instagram.

Gerard Figueras també va voler destacar que el nivell de contractació d'estands, segons fonts de PIVSAM, responsable de l'organització de la Fira de novembre, és força alt i que en aquests moments ja està una mica per sobre del 50%, "dada molt positiva quan encara manca un mes per a la celebració de la mateixa". 

També es va presentar el cartell de la Fira de Novembre 2013 que ha estat realitzat pel gabinet de disseny vilanoví Ribas & Mondejar

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00