Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2011

Tot a punt per a l'inici del GenMob

 Imatge de l'aplicació per rebre les notícies municipals a l'smartphone    Imatge de l'aplicació per rebre les notícies municipals a l'smartphone

El primer congrés català dedicat als 'Smartphones' es durà a terme demà a Neàpolis. Entre les presentacions previstes destaca l'aplicació per Android per subscriure's al servei de notícies RSS de l'Ajuntament de VNG

Neàpolis serà l'escenari, demà, de la primera edició del Congrés Català dedicat als smartphones, telèfons mòbils d'última generació. El GenMob-Smarthphone Day comptarà amb la participació d'empreses del sector que participaran en els diferents networkings (trobades entre empreses i treballadors) i showcases (presentacions de productes i serveis) que s'hi celebraran.

Entre les iniciatives que s'hi presentaran destaca la nova plataforma Windows Phone 7 a càrrec de l'empresa Microsoft. També hi prendran part els responsables en noves tecnologies de les empreses comunicatives TV3 i El Pais.

El congrés, que es durà a terme de les 9 a les 20h, ha despertat molt d'interès en el sector, fet que s'ha vist reflectit en la cobertura de totes les inscripcions disponibles per assistir-hi.

Les notícies municipals, a l'smartphone
El GenMob-Smartphone Day també servirà per presentar els integrants del Grup d'Interès en Smartphone (G-15), la primera associació catalana amb seu a Vilanova i la Geltrú, més concretament a Neàpolis, centrada en els smartphones. Aquesta associació està formada per una quinzena d'empreses que tenen per objectiu potenciar l'ús d'aquest tipus de tecnologia mòbil i alhora engegar projectes comuns que no serien viables si es volguessin impulsar de forma individual.

En aquest sentit, tant en aquesta presentació com en la conferència que durà a terme Raimon Ràfols, es donarà a conèixer una nova aplicació per Android que permetrà subscriure's al servei de notícies RSS de l'Ajuntament de VNG i poder-les consultar des de l'smartphone. Està previst que aquesta aplicació es pugui utilitzar properament en diversos dispositius com BlackBerry, iPhone, iPad i d'altres de similars.

El GenMob-Smartphone Day està organitzat pel campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a VNG i per Neàpolis, empresa pública de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dedicada a la promoció de la innovació, tecnologia i els medias. 

Consulta l'aplicació per rebre les notícies municipals a l'smartphone
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00