Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2015

Acaben els treballs per arranjar la coberta del Mercat del Centre

L'obra forma part de les accions de millora i manteniment que està duent a terme el govern municipal

Les obres per arranjar la coberta del Mercat del Centre, que es van iniciar a finals d'octubre de l'any passat, es van donar per finalitzades la setmana passada. Amb aquestes obres es pretén posar fi als problemes que es deriven com a conseqüència de fortes pluges. Aquests treballs formen part del llarg catàleg d'accions de millora i manteniment que està duent a terme el govern municipal.

L'acció al Mercat del Centre s'ha desenvolupat a través d'ajuts rebuts de la Diputació de Barcelona en relació al "Programa complementari de suport a les inversions financerament sostenibles i a la prestació adequada de serveis públics locals", en el marc del pla "Xarxes del governs locals, 2012-2015". Les obres han estat dirigides pels tècnics municipals, i desenvolupades per l'empresa Obres Quintana, SA.

Aquest treballs al Mercat han volgut anar més enllà d'una acció puntual i s'han concretat, per una banda, en l'execució d'un nou embornal en una de les canals de la coberta, a la cantonada de la plaça de Soler i Carbonell amb la prolongació dels carrer de Josep Llanza; més l'execució de quatre nous sobreeixidors a les canals, un a cada una de les cantonades de l'edifici. El cost d'aquests treballs ha estat de 3.971,22 euros, IVA inclòs. Per altra banda, s'ha realitzat a la totalitat de les canals de la coberta del mercat, un revestiment de poliuretà de dos components, lliures de dissolvents, amb un consum de 3 kg./m2 i armat amb un velló de poliester de 165 gr./m2. Aquest treballs van finalitzar la passada setmana i han tingut un cost de 8.820,30 euros, IVA inclòs. Aquestes accions de millora al Mercat del Centre han de culminar amb l'adequació dels muntacàrregues i la col·locació de la línea de vida a la coberta del mercat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00