Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/11/2014

Ajuntament i ADEG visiten l’empresa Endutex Iberica

L'empresa té seu a Vilanova i la Geltrú i delegació a Madrid

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras; i el secretari general de l'ADEG, Isidre Also, van encapçalar una delegació que va visitar l'empresa vilanovina Endutex Iberica. La trobada va comptar amb la presència de Lluís Nel·lo, gerent; i Tirso Salvador, director financer.

Endutex Iberica ofereix productes tèxtils molt especialitzats com lones per a camions, complements per a la confecció, publicitat, carpes de totes les mesures i dimensions, o bobines per a màquines d'impressió digital de gran format. A Vilanova i la Geltrú, aquesta empresa, d'origen portuguès, és un dels pocs fabricants que fabrica amb un ample de cinc metres, cosa que l'ha situat com a empresa líder en aquest segment de mercat. Actualment, Endutex també té una delegació molt activa a Madrid. La nau de Vilanova i la Geltrú és de 4.000 metres quadrats i ja s'està començant a quedar petita. Els principals clients estan a la zona del Vallès i del Baix Llobregat. Aquesta empresa vilanovina s'alimenta d'energia fotovoltaica amb una planta que genera 89 kW.

A la trobada es van tractar temes com la possibilitat de rebre millor servei de les empreses logístiques, donat que no hi ha prou massa crítica d'empreses a la zona que demandin aquest tipus de servei. També el peatge de l'autopista del Garraf va sorgir com a greuge comparatiu respecte d'altres empreses situades en zones com el Baix Llobregat o l'àrea metropolitana de Barcelona. Durant la trobada també es van tractar temes com l'ajuda per a la inversió i la creació d'ocupació, així com el fet de poder accedir a bonificacions en els impostos municipals, així com a subvencions d'altres administracions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00