Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2014

Vilanova i la Geltrú acollirà el final d'etapa del IX Ral·li de cotxes d'època País del Cava

L'arribada coincideix el diumenge 1 de juny amb la celebració de la fira Temps de Vi

Vilanova i la Geltrú acollirà el final d'etapa del IX Ral·li de cotxes d'època País del Cava, que organitzen la Confraria del Cava Sant Sadurní d'Anoia, L'Associació d'Afeccionats als Cotxes i Motos d'Època Motor Club del Bages; i la fira Temps de Vi. Aquest esdeveniment reunirà a gairebé una quarantena de cotxes anteriors a 1940, que podran ser admirats el migdia de diumenge 1 de juny a la rambla de la Pau, prop del monument a Francesc Macià, de Vilanova i la Geltrú. Aquest parc tancat podrà ser visitat fins les 14 h i, mentre duri, hi haurà un speaker que explicarà les característiques dels cotxes exposats, a més de celebrar una votació popular per tal d'escollir el millor model.

El Ral·li de cotxes d'època País del Cava haurà sortit a les 10 de matí del mateix diumenge des de les Caves Blancher de Sant Sadurní d'Anoia, on prèviament es farà la concentració de vehicles i l'esmorzar. Tot seguit aniran a Sant Sebastià dels Gorgs, Sant Cugat de Sesgarrigues i a Moja, on es farà el reagrupament a les Caves Hill. Al voltant de les 11 h se sortirà de Moja cap a Viña Torreblanca, on es visitaran les caves, i finalment es dirigirà cap al parc tancat de la rambla de la Pau a Vilanova i la Geltrú. En total es cobrirà una distància de 50 quilòmetres.

La presentació d'aquesta IX edició s'ha dut a terme a les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova, amb la presència de Jaume Esteve i Xavier Álvarez, responsables de l'organització del ral·li; Carles Carbonell, de Temps de Vi; i Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Jaume Esteve ha afirmat que "el ral·li es una manera de promocionar el cava i el vi del Penedès. És el mateix que la fira Temps de Vi fa a Vilanova i la Geltrú aquell cap de setmana. En aquest sentit el ral·li i Temps de Vi sumen i fan l'oferta més atractiva. Des de la Confraria del Cava Sant Sadurní d'Anoia estem molt contents que el ral·li acabi a Vilanova i la Geltrú i ens agradaria repetir l'any que ve".

Carles Carbonell, per la seva banda, ha volgut "agrair a l'organització del ral·li el fet de voler sumar sinèrgies. Hem volgut posar les coses molt fàcils per a que aquesta proposta única se sumi a les més de quaranta activitats que la fira Temps de Vi durà a terme a Vilanova i la Geltrú entre el divendres 30 de maig i el dilluns 1 de juny". Finalment, el regidor Gerard Figueras ha destacat "que aquest cap de setmana suposa el tret de sortida de la temporada d'estiu a Vilanova i la Geltrú. Son uns dies on el protagonista és la fira Temps de Vi però on s'afegeixen un seguit d'activitats com la Vilanova Shopping Night, la regata de Les Columbretes, i ara el ral·li de cotxes d'època País del Cava. Son propostes que van dirigides als nostres conciutadans, però també al públic de l'Eix Diagonal i de l'àrea metropolitana de Barcelona. Amb l'arribada del ral·li, Vilanova i la Geltrú guanya un actiu molt fort, potent i consolidat que ens posa en valor"

La IX edició del Ral·li de cotxes d'Època País del Cava compta també amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d'Anoia, Avinyonet del Penedès, i Sant Cugat de Sesgarrigues, a més de Lecegui Joiers, Caves Hill, Viña Torreblanca, Blancher Capdevila Pujol, Decordal, Establiments Domingo, Hite, Construccions Tabaquista i Protecció Civil. El ral·li es clourà amb un dinar al restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú on es farà el lliurament de guardons

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00