Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/04/2017

La Zona E mostra avui i demà l'oferta en ensenyament postobligatori de la comarca

Inauguració de la Zona E, a la plaça Soler i Carbonell Inauguració de la Zona E, a la plaça Soler i Carbonell

La plaça Soler i Carbonell acull 26 estands de centres educatius i un punt d'orientació

 Avui i demà es poden visitar a la plaça Soler i Carbonell els estands de la fira Zona Educació 2017. Un total de 26 centres de la comarca mostren la seva oferta formativa postobligatòria, que va des dels diferents batxillerats i cicles formatius fins als ensenyaments artístics, idiomes, formació d'adults, estudis universitaris i formació contínua, entre altres possibilitats.

El regidor d'Educació, Joan Martorell, explica que l'objectiu de la fira és "acostar la informació dels centres en un parell de dies a tota la ciutadania." La Zona E permet "una visió panoràmica" de tota l'oferta que hi ha al Garraf diu Martorell. S'adreça tant a les persones que "volen reorientar el seu itinerari formatiu com als estudiants de quart d'ESO que han d'escollir estudiar per al curs vinent."


Zona E, 1Aquesta és la setena edició de la fira sobre les sortides educatives i professionals del Garraf. L'horari per poder visitar-la és avui, 19 d'abril de 9 a 14 h i de 17 a 20 h i demà dijous 20 d'abril, de 9 a 14 h.

A més dels centres educatius, a la fira també s'ofereix atenció personalitzada als visitants a càrrec de l'Oficina Jove del Garraf, el Servei Educatius del Garraf-EAP del Garraf i la Diputació de Barcelona.
Zona E, 2
A banda del recinte firal amb la presència dels centres educatius, la Zona E ofereix conferències i xerrades relacionades amb el món educatiu. Demà dijous, 20 d'abril, es durà a terme la darrera conferència. Es tracta de la sessió "Què en trec ara d'estudiar?" a càrrec de Carme Martínez-Roca, directora del programa d'orientació GPS a un futur millor de l'Associació Fem Pedagogia. La xerrada es farà a l'IMET, a les 17.30 h. MÉS INFORMACIÓ
Zona E, 3Zona E, 5
La visita inaugural de la fira ha comptat aquest matí amb la presència de Joan Martorell, regidor d'Educació i Ocupació, Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Miquel Garcia, director general de Centres Concertats i Centres Privats, Jordi Miró, director general d'Atenció a la Família i a la comunitat Educativa, Jordi Granel, coordinador territorial d'ensenyaments professionals. Serveis Territorials a Barcelona Comarques, Rosa Huguet, presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, M. Neus Jornet, assessora tècnica Direcció General Formació Professional - Departament d'Ensenyament, Conxi Martínez, vicepresidenta Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), i Jordi Albet, inspector d'educació. Departament d'Ensenyament.

 

Tota la informació de la ZONA E AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00