Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/07/2012

Visites teatralitzades i cata de vins a Can Papiol

Denominació d'Origen Can Papiol Denominació d'Origen Can Papiol

Aquestes i altres activitats d'estiu es poden consultar a les webs dels museus de la ciutat

Aquest dissabte 7 de juliol, a les 19 h, tindrà lloc una nova visita teatralitzada a Can Papiol. Hostes vingueren que de casa ens tragueren està ambientada en l'arribada de les tropes franceses a Vilanova i la Geltrú. De la mà d'uns personatges de l'època, els visitants recorreran les dependències de la casa i coneixeran la seva història. Els actors que interpreten els personatges són Jordi Pérez i Pau Plana de l'empresa Tessel·la Serveis Culturals. L'activitat finalitzarà amb una copa de cava al jardí del museu patrocinada per Caves Valldosera.

La resta de visites programades per a aquest estiu es faran els dies 25 d'agost i 22 de setembre a les 19 h. El preu és de 10 euros per persona. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon del museu 93 893 03 82 o bé al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat.

I continuant amb les activitats d'estiu a Can Papiol, el divendres 13 de juliol, a les 19.30 h, tindrà lloc la segona sessió de l'activitat Denominació d'Origen Can Papiol. Una cata de vins conduïda per un somelier, i que en aquesta ocasió estarà dedicada al vi rosat. Complementàriament a la cata es farà una introducció a la història del vi a la comarca del Garraf, que inclou una visita al celler de Can Papiol on hi ha una col·lecció de botes, una premsa de mà per a l'elaboració del moscatell i un conjunt d'eines que s'utilitzaven per a la verema i altres feines del camp.

La resta de sessions que es faran durant els mesos d'estiu: el divendres 31 d'agost, a les 19.30 h, 100 % Xarel·lo. I el divendres 21 de setembre, a les 19.30 h, Vins amb bombolles. E preu per sessió és de 5 euros per persona. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon del museu 93 893 03 82 o bé al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat. Col·labora Caves Valldosera, Can Ràfols dels Caus i Sommeliers de Penedès.

La programació d'estiu es pot consultar a les webs dels respectius museus www.victorbalaguer.cat i www.vilanova.cat/museupapiol i també es pot seguir al twitter a través de l'etiqueta #estiumuseusVNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00